Tips för din renovering

Med stigande räntor och bostadspriser, ser det inte ut som en idealisk tid att flytta till ett annat hus. Men det innebär inte att du inte kan bo i ett nytt hus – det är bara att förbättra din aktuella adress tills det känns som ett annat hus.

Ja, vi pratar renovering. Allt från att lägga på några nya plattor i badrummet, till att bygga till en extra våning.

Naturligtvis finns det goda renoveringar, och sen finns det dåliga renoveringar och sen finns det slöseri (man lägger alldeles för mycket pengar i fel typ av “förbättringar” på en fastighet som inte kommer att ge avkastning).
Men hur ser du skillnaden?
Är renoveringar av badrum och kök fortfarande överst i listan för att höja värdet på ditt hem?

Nej! Även om det är sant att potentiella köpare bedömer kvaliteten på ett hus vid kök och badrum, Behöver det inte nödvändigtvis betyda att du kan renovera dessa rum och se en retur. Många köpare betalar samma summa pengar för ett hus utan renoveringar av kök och badrum med tanken att de kan renovera efter sin egen smak. “

Jag tror att människor ser på badrum mer än kök i dessa dagar.

Vad ska jag renovera för att imponera på köpare?

Det är viktigt att titta på trender i hemmet och renovera i enlighet med dom. För mig ska en bra renovering ge ett hem som har ett flexibelt utrymme – ett rum som kommer att komplettera eventuella ägares livsstil. Exempelvis ett mediarum, hemmakontor, gästrum, ett bra kök och badrum.

Vad kan jag göra för att förbättra en plats snabbt?

Måla, färg och mer färg. Men måla bara om du förbereder dig väl. Och tvätta utsidan av huset – det gör det ser ut som nytt.

Omorganisation av möbler och byte av armaturer kan göra en enorm skillnad

6 snabba tips!

Fem tips för renovering

Tips för renovering 1Varde ljus
Vare sig du ska byta till större fönster, franska dörrar eller lägga till takfönster, så är ljus avgörande för ett välkomnande hem.

Tips för renovering 2. Håll det enkelt
Det finns ingen anledning att följa trend eller komplicerade inredningar.

Tips för renovering 3. Kalla in experter
Målar färger kan vara svårt att få rätt. Färg konsulter är tillgängliga för att hjälpa till och kan ge ditt hem den ett färskt, nytt utseende som gör att du uppskattar det igen.

Tips för renovering 4. Gör det rätt
Tro inte att ett slarvigt jobb inte kommer att märkas. “Satsa på kvalitet när du inreder i badrum och kök. Har du inte så stor budget så håll dig till priser i medelklass och se till att aldrig köpa de allra billigaste kranar, bänkar och handtag.

Tips för renovering 5Planera två gånger, renovera en gång
Att kasta sig in i en renovering är ett misstag. “Folk spenderar pengar på att ersätta saker som de avskyr snarare än på rum som verkligen kommer att förbättra värdet av huset. Att inte planera och räkna ut hur du verkligen vill ha det, gör att du kanske kommer att spendera mer pengar när du renoverar.

Tips för renovering 6. Rätt verktyg
Du kan spara in väldigt mycket tid och få ett bättre utfört projekt genom att använda rätt verktyg inför renoveringen.  Använder du en vanlig skruvmejsel? Spara tid med en skruvdragare! Har du en standard hammare från IKEA? Investera i en ordentlig snickarhammare. Investera i kvalitet, du kommer inte att ångra dig!

Vi hoppas att några av tipsen har varit användbara för dig och önskar dig massa lycka till med renoveringsprojektet!

Recent Posts

Recent Comments

  Archives

  Categories

  Meta

  Ring Nu

  Få Offert

  Få offert

  Tack, meddelandet blev skickat!

  Vi återkopplar så snart vi kan!